mot körkortet!!!

7 böcker läggs till i plugghögen, men kan ändå inte klaga för är ju påväg mot körkortet! Jag undrar om man lyckas på 53 dagar, måste nog ligga i rätt mycket såfall.... men innan sommaren ska det bli, ju tidigare desto bättre!!

inte min dag

Jag försover mig en timme, kommer till skolan nästan 4 timmar senare!! Man kan ju inget annat än att hata Barkarös busstider..... Liksom tre timmars mellanrum mellan bussarna? Tror inte det här är min dag.

Home sweet home

Finns det något bättre än att lägga sig i sin säng efter att ha väntat på bussen i en kvart och fryst till en isbit? Min säng kommer iallafall bland mina 10 i topp favoriter!! Mindre favoriter, kanske 10 i topp bakifrån, kommer tvätta bort sminket och borsta tänderna när man är super trött....
Men kan passa på att säga att vi vann matchen idag så we're undefeated!!!!
Sweet dreams everybody.

jeg er glad i deg

Jag ska lära mig prata norska!! Allt låter så roligt och alla låter så glada hela tiden! Tror dock dom i mitt hus börjar bli trötta på mina försök till att låta norsk.
Jeg er avhengig av paradise hotel så jeg skal se den nyeste episoden nå.
God natt og sov godt!!

195!!

Då har vi kommit ett steg närmare sommaren, den första avgiften till Magaluf är betalad!!!

Back on track

Har bestämt mig för att börja blogga igen! Har ju gått sådär dom tidigare gångerna men ska försöka vara duktig denna gång.
Hope you enjoy the best blog in the world!!
Mvh
The blogger Madeleine Stolpe
Bara så ni vet är jag nästan alltid såhär glad!

RSS 2.0